2015-02-16 09:03:38• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A nyugtalanságát futással vezetheti le a legjobban

Napi horoszkóp február 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Mars még együtt áll a Vénusszal, ez lágyabbá és érzékenyebbé teszi. Ha mások veszekednének, ne próbáljon igazságot tenni. Ma csak a kompromisszumok visznek előre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold gondoskodik arról, hogy egy picit másképp lássa önt a környezete. Válogassa át a ruhatárát, és vigye el a tisztítóba azokat a darabokat, amelyeket tavasszal szeretne még hordani. Ma ne vállaljon extra munkákat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Bak jegyében áll, de még a Plútó vonzáskörében marad. Ne cipeljen lelki terheket, mondja el, ami a szívét nyomja. Ha a szívéből beszél, és szavait segítő tettekkel is megtoldja, akkor az égiek támogatni fogják.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma nem mindegy, hogy milyen táplálékot vesz magához, az sem mindegy, hogy mit és mennyit iszik. Egészségesebben kellene élnie, és ennek megfelelően kellene összeállítania a menüt. Töltsön minél több időt a szabadban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold arra készteti, hogy többet törődjön az egészségével. A Jupiter jól kapcsolódik az Uránuszhoz, ez a bolygóállás váratlan lehetőségeket ad. Töltsön ki egy lottószelvényt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold gondoskodik a jó közérzetéről. Este szervezzen közös programot a kedvesével, ideális lenne például, ha színházba mennének. A mai nap kiemelkedően alkalmas a takarításra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mindegy, hogy milyen programja van, a Hold csodálatos hangulatot varázsol ön köré. Ezt mások is észre fogják venni, és mindenhol szíves fogadtatásra talál majd. Este alaposan gondolja át a holnapi teendőit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Igyekezzen rendkívül tartózkodóan viselkedni, lehetőleg ne provokáljon senkit. Ha lehetséges, maradjon a háttérben, és próbáljon barátságos maradni akkor is, ha éppen nincs ehhez kedve. Jó alkalom nyílik arra, hogy szelektálja az íróasztalában a felesleges dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Bak jegyében áll, két lépésre a Plútótól. Ez jót tesz önnek, új lépésekre sarkallja, és úgy hat, mintha megszólalna egy ébresztőóra. A Merkúr hatására kicsit meggondolatlanabbá válhat. A nyugtalanságát futással vezetheti le a legjobban.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A rokonokat jelző területen áll a legtöbb bolygó: hívja fel a testvérét, az unokatestvéreit, és érdeklődje meg, miben lehet a segítségükre. Ma ne fogjon önálló kezdeményezésbe, ezeket hagyja inkább holnapra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az anyagi javak területén áll a legtöbb bolygó, vagyis elsősorban a pénzügyeket kell ma rendbe tennie. A családja több időt szeretne öntől. Ha sikerül velük töltenie az estét, a világ egyszerre az örömteli oldalát mutatja majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Elégedett lehet önmagával, a világgal és a környezetével is. Nyugodtan félreteheti egy kicsit a kötelességeit, és szervezhet magának egy szép délutánt. Egy jó vacsorával megfelelően zárhatja le ezt a napot.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: